För dig som söker jobb i Borås: Information som ökar dina chanser. Gå via arbetsförmedlingen, eller skicka intresseanmälan direkt till Borås största företag.

Sök Jobb BoråsOmfattande information och tips för dig som söker nytt arbete i Borås. Borås är en stad med över 60 000 invånare bara 6 mil från Göteborg. Många Boråsare väljer att pendla in mot Göteborg, men det finns också stora arbetsgivare i Borås. Borås är huvudkontor för NetonNet som är Sveriges största E-handelssajt för elektronik, i Borås finns även Södra Älvsborgs Sjukhus som sysselsätter tusentals undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Runt om i staden finns även flera hundratals små- och medelstora företag som aktivt söker arbetstagare via arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen Borås
Hemsida: Arbetsförmedlingen Borås
Telefon: 077-160 00 00
Besöksadress: Torggatan 23, Borås
Öppetider: 08:00-18:00 (måndag-fredag)

Stora arbetsgivare i Borås

NetonNet E-handel
NetonNet grundades i Borås och har fortfarande sitt huvudkontor och en av sina större lagershopar i staden. NetOnNet kan vara en utmärkt arbetsplats för dig som vill jobba som inköpare, säljare eller bara vill skicka in en spontanansökan. Lediga tjänster presenteras på NetonNets hemsida.
Borås Stad
Den största arbetsgivaren i Borås är Borås Stad med över 10 000 anställda. Här finns över 250 olika yrken representerade, alltifrån lärare, sjuksköterskor, fritidspedagoger till sekreterare och mycket, mycket mer. Lediga jobb läggs upp direkt på deras hemsida som du hittar här: Borås Stad jobb.
Textilstaden Borås
Borås är av många ansedda som Sveriges huvudstad inom textilier. Gina Tricot är en av  
Sveriges mest snabbväxande modekedjor och har sitt huvudkontor i Borås. Vanliga jobb
hos Gina Tricot i Borås är inköpare och designers. Du kan skicka in en spontan
intresseanmälan på deras hemsida: Gina Tricot intresseanmälan jobb.