Eskilstuna är en stad med goda arbetsmöjligheter i den expansiva Stockholmsregionen. Vi hjälper dig söka jobb i Eskilstuna!

Söka jobb i EskilstunaEskilstuna är en av Sveriges större städer med 60 000 invånare i staden och över 90 000 invånare i kommunen. Tack vare det korta avståndet till Stockholm är många företag intresserade av etablering i Eskilstuna och därmed finns det även stora möjligheter för dig som arbetssökande på arbetsmarknaden.

Arbetsförmedlingen Eskilstuna
Hemsida: Arbetsförmedlingen Eskilstuna
Telefon: 077-160 00 00
Besöksadress: Kungsgatan 13, Eskilstuna
Öppetider: 08:00-18:00 (måndag-fredag)

Söka jobb i Eskilstuna via nätet

Monster
Monster.se - En av Sveriges största jobbsökarsajter. Du kan välja att söka jobb lokalt i Eskilstuna och få upp annonser relevanta för just Eskilstuna. I Monsters databas finns normalt över 100 lediga jobb i regionen runt Eskilstuna.

metrobjobb (3K)
Metrojobb Eskilstuna - Lokala annonser för lediga tjänster i Eskilstuna. Vanligen mellan 20-40 platsannonser.


Stora arbetsgivare i Eskilstuna

Volvo Construction Equipment
Eskilstuna är en industristad och har finns flera stora verkstadsföretag. Största privata arbetsgivaren i Eskilstuna är Volvo Construction Equipment. Läs mer på deras hemsida om hur du lämnar en intresseanmälan för jobb.

Eskilstuna Kommun
Eskilstuna Kommun är den största offentliga arbetsgivaren i Eskilstuna. Här jobbar alltifrån vaktmästare, sjuksköterskor, lärare och många hundra fler yrkeskategorier. Är du intresserad av att jobba inom offentlig verksamhet, kan du gå in på Eskilstunas kommuns hemsida och direkt få upp vilka lediga tjänster som är sökbara i kommunen.