Gävle är en stad som lockar många, strategiskt placerad som södra ingångsporten till norra Sverige, men ändå på bekvämt tågavstånd till Stockholm

Lediga jobb GävleGävle, med 70 000 invånare, är en industristad vid ingångsporten till norra Sverige. För dig som är intresserad av att jobba inom industrin och det privata näringslivet finns många möjligheter bland Gävles många små, medelstora och stora företag.

Arbetsförmedlingen Gävle
Hemsida: Arbetsförmedlingen Gävle
Telefon: 077-160 00 00
Besöksadress: Nygatan 31, Gävle
Öppetider: Måndag-fredag 08.00 - 18.00

Sök jobb i Gävle via nätet

Jobrapido
Över 100 lediga tjänster i Gävle. Jobrapido söker igenom nästan samtliga privata jobsajter på nätet och presenterar lediga job på lokala orter. Här hittar du alla lediga jobb i Gävle-området hos Jobrapido Gävle.Stora arbetsgivare i Gävle

Gävle kommun
Gävle kommun är den största arbetsgivaren i Gävle och sysselsätter över 7 000 anställda. Gävle kommun ansvarar bland annat för skolan och äldrevården och är en attraktiv arbetsgivare. Hos Gävle kommun hittar du lärare, undersköterskor, och alla andra yrkeskategorier som behövs för att hålla gång en kommunal verksamhet. De kommande åren möter Gävle kommun många pensionsavgångar vilket ökar möjligheterna till nya jobb, både vad avser folk som lämnar sina gamla anställningar vid pensionering och generellt inom äldrevården med en åldrande befolkning. På Gävle kommuns hemsida läggs alla lediga jobb i kommunen upp och är sökbara via Offentliga Jobb.
Hemsida: www.gavle.se/Naringsliv--arbete/Lediga-jobb/

Hos många av Gävles stora arbetsgivare kan du lämna en spontan intresseanmälan och CV och hoppas på att de hör av sig för en anställningsintervju vid arbetsbrist.

Korsnäs - tillverkare av papper och kartonger
Korsnäs - papper och kartonger
Korsnäs är ett företag med långt över 1 000 anställda som är en viktigt svensk tillverkare av kartonger och papper, omsätter flera miljarder och är ett viktigt svenskt exportföretag. Lediga tjänster publiceras direkt på Korsnäs hemsida. Gävle är navet för Korsnäs.
www.korsnas.com/sv/Om-Korsnas/Kariarr/Lediga-jobb/

Kraft Foods - Gevalia Kaffe
kraft (8K)
Är det något som mer än pappersbruken är förknippat med Gävle så är det Gevalia Kaffe. Gevalia Kaffe produceras i Gävle. Kraft Foods är en internationell jätte inom livsmedelsproduktion. I Sverige har Kraft Foos cirka 1 700 anställda, varav ett stort antal i Gävle.
Hemsida: sveu.kraftfoodscompany.com