Sök jobb i Halmstad - Din guideHalmstad är en expansiv stad i västra Sverige med gott om extrajobb särskilt under sommartid då stadens restauranger, hotell och cafeer blomstrar under semstertid. I Halmstad är det lätt att hitta vikariat inom såväl vård, omsorg som i privata företag inom handel och restaurang sommartid som därefter kan ligga till grund för en fast anställning vintertid. I Halmstad finns också många tjänsteföretag och hög IT-kompetens med arbetsgivare som är i behov av personal.

Arbetsförmedlingen
Telefon växel: 077-160 00 00
Halmstad Arbetsförmedling
Adress: Skansgatan 1 E, Halmstad
Öppetider: måndag-fredag 08:00-18:00

Söka jobb via nätet

monster lediga jobb halmstad
Monster.se - 74 platsannonser med lediga tjänster i Halmstad. I princip oavsett yrke lär du hitta en ledig tjänst som är sökbar och som passar dig. Ansökan kan i de flesta fall lämnas direkt via webben. Monster är en av Sveriges största företag inom rekytering, om du inte hittar något jobb som omedelbart lockar kan du även lägga upp ditt CV och invänta jobberbjudanden från företag i behov av personal.jobrapido - jobb halmstad
Jobbrapido.se - Joprapido i Halmstad samlar alla platsannonser för lediga tjänster och presenterar detta på ett och samma ställe så att du slipper leta. Du kan hitta flera hundra lediga tjänster i Halmstad via Jobrapido.Stora arbetsgivare i Halmstad
Ett alternativ till arbetsförmedlingen kan vara att ta direktkontakt med några av Halmstads största företag och skicka in en intresseanmälan för jobb.

Här finns ens lista på Halmstads största privata arbetsgivare. Välj ett företag du är intresserat av, logga in på deras hemsida och klicka på "lediga tjänster" eller liknande så kan du i de flesta fall lämna ditt CV och en intresseanmälan.


Halmstad Kommun Halmstad kommun är den utan tvekan största arbetsgivaren i Halmstad med nästan 8 000 anställda. Halmstad Kommun äår en attraktiv arbetsgivare för dig som söker en trygg anställning i lugn miljö. Här trivs och arbetar hundratals lärare, barnskötare, förskolelärare, sjuksköterskor, vaktmästare och många många fler yrken.

Bemanningsföretag Halmstad

Manpower - Ett av Sveriges största bemanningsföretag med kontor och personaluthyrning i Halmstad. För dig som jobbsökande kan chansen till ett arbete vara större inom bemanningsföretag än om du söker fast tjänst hos ett privat företag.