Lediga jobb HelsingborgHelsingborg är en av Sveriges mest expansiva regioner. Bara 20 minuter bort från Danmark med färjan och bilavstånd till Malmö och Köpenhamn. Helsingborg är just nu inne i en positiv spiral där företag lockas till staden, och med företagen skapas arbetstillfällen och grogrund för en växande befolkning. I Helsingborg finns det flera företag som just nu söker efter folk att anställa.

Arbetsförmedlingen Helsingborg
Helsingborg Arbetsförmedling
Adress: Södergatan 39, Helsingborg
Öppetider: måndag-fredag 08:00-18:00
E-mail: helsingborg-direkt@arbetsformedlingen.se

Största arbetsgivarna i Helsingborg
De största arbetsgivarna i Helsingborg är i tur och ordning följande företag:

Helsingborgs kommun (9 000 anställda)
Region Skåne (3 500 anställda)
IKEA (1 500 anställda)
McNeil (800 anställda)
Unilever Sverige (600 anställda)
PEAB (500 anställda)

För dig som är arbetslös kan det ofta löna sig att skicka in en intresseanmälan och ditt CV till stora arbetsgivare i hopp om att en anställning skall lediggöras.

Helsingborg Kommun
Helsingborg Kommun är den största arbetsgivaren i Helsingborg med över 9 000 anställda. Här finns många olika yrken under samma tak. Är du sjuksköterska, undersköterska, elektriker, lärare, pedagog, sekreterare så kanske Helsingsborgs Kommun kan bli din nästa arbetsgivare. På sin hemsida publicerar man lediga jobb i Helsingborg.

Söka jobb via nätet i Helsingborg

Metrojobb - platsannons Göteborg
Metrojobb.se - Just nu 55 lediga jobbannonser i Helsingborg.
jobrapido - jobb göteborg
Jobbrapido.se Sökmotor som samlar in alla lediga jobbannonser i Helsingsborgsområdet. Långt över 100 lediga tjänster finns att söka via sidan.


Bemanningsföretag Helsingborg
För dig som är ung eller student är det lättare att få ett jobb eller extrajobb via bemanningsföretagen. Nedan hittar du en lista med 3 större bemanningsföretag i Helsingborg.

Manpower
Adecco
Proffice