Lediga jobb LinköpingDen stora jobbguiden för dig som bor i Linköping eller planerar att flytta hit och är i behov av en fast anställning. Vi har, via länkar till arbetsförmedlingen och platsbanken, sveriges största sökmotorer för jobb, samt information om de största bemanningsföretagen i Linköping byggt upp ett kontaktnät med vidarelänkning till över 500 lediga arbeten i Linköping.

Arbetsförmedlingen

Hemsida: Arbetsförmedlingen Linköping
Besöksadress: Storgatan 6 Linköping
E-mail: arbetsmarknadsomrade-linkoping@arbetsformedlingen.se
Öppetider: 08-18 måndag till fredag

Arbetsförmedlingen i Linköping har just nu
405 lediga tjänster publicerade på Platsbanken, sökbara för
dig som loggar in på Arbetsförmedlingens Platsbank.

Sökmotorer för jobb i Linköping

Monster.se i Linköping - Jobbguide med 249 lediga tjänster i Linköping.

Joprapido Linköping - Sökmotor som går igenom nästan alla platsannonser på nätet och sammanställer dessa för dig. Jobrapido har flera hundra platsannonser i Linköping.

Metrojobb - Tidningen Metro har på sin jobbavdelning 89 lediga tjänster publicerade i Linköping.


Stora arbetsgivare i Linköping

Linköpings kommun - Lediga tjänster
Linköping Kommun är den utan tvekan största arbetsgivaren i Linköping och anställer årligen 600 personer för att täcka pensionsavgångar och personer som lämnar för andra jobb. Lediga jobb läggs upp kontinuerligt på Linköpings hemsida.

Bemanningsföretag Linköping
Vi har samlat information om 10 bemanningsföretag i Linköping på vår dottersajt www.bemanningsforetag.info. Bemanningsföretag kan vara ett utmärkt alternativ för dig som är ung eller har svårt att hitta ett fast jobb.