Lediga jobb NorrköpingVälkommen till Norrköpings största jobbguide. Vi har samlat information om jobbsökande i Norrköping. Via oss hittar du enkelt platsannonserna på arbetsförmedlingen, över 100 lediga tjänster via de privata jobbportalerna och ytterligare ett dusssintal arbetstillfällen via bemanningsföretag i Norrköping. Är du arbetslös har vi allt du behöver veta i Norrköping.

Arbetsförmedlingen

Hemsida: Arbetsförmedlingen Norrköping
Besöksadress: Hospitalsgatan 17 Norrköping
E-mail: norrkoping@arbetsformedlingen.se
Öppetider: 08-18 måndag till fredag

På Arbetsförmedlingens platsbank finns hela 241 lediga jobb i Norrköping!

Sökmotorer för jobb i Norrköping

Carrerbuilder Norrköping - Sökmotor som samlat 339 platsannonser i Norrköping.

CarrerJet Norrköping - Sökmototor som scanner igenom nästan alla befintliga arbetsförmedlare på nätet och presenterar alla lediga tjänster på sin egna sida. I Norrköping har man just nu 409 lediga tjänster!


Stora arbetsgivare i Norrköping

Norrköpings kommun - Lediga tjänster
Norrköpings kommun sysselsätter 9 000 personer, många inom skola och omsorgen. Är du lärare, pedagog, sjuksköterska kan Norrköpings kommun vara en självklar framtida arbetsgivare för dig. Men i Norrköpings Kommun finns många dussintal andra yrken att jobba i. Kringuppdrag som fastighetsskötare, ekonom, chefer, och många andra yrken behövs också för att kommunen skall fungera. På sin hemsida lägger Norrköping kontinuerligt upp nya lediga tjänster.

Norrköpings 100 största arbetsgivare Ett tips för dig som inte hittar något jobb via arbetsförmedlingen är att direkt ta kontakt med stora arbetsgivare i Norrköping och skicka in en intresseanmälan och CV och hoppas på ett svar. Här hittar du en lista på Norrköpings 100 största arbetsgivare. Välj ett företag du kan tänka dig att jobba för, logga in på deras hemsida och leta efter rubriker vid namn "lediga jobb" eller liknande. Följ instruktionerna på deras hemsida och skicka in din intresseanmälan.

Bemanningsföretag Norrköping

Ett alternativ till en fast anställning i ett företag, som kan vara svårt att få, är att gå via bemanningsföretag och hoppas på att bli uthyrd på längre och kortare uppdrag. På hemsidan Bemanningsföretag finns 10 stora bemanningsbolag listade som alla erbjuder uppdrag i Norrköping.