Söka jobb i UmeåUmeå är en universitetsstad med många välutbildade akademiker i en expansiv stad. Umeå är en av få städer i Norra Sverige som fortfarande expanderar i såväl folkmängd som arbetstillfällen. Här hittar du som söker arbete i Umeå över 400 platsannonser insamlade från förmedlingssidor från internet. Hos oss är det enkelt att söka och hitta ett nytt arbete.

Arbetsförmedlingen

Hemsida: Arbetsförmedlingen Umeå
Besöksadress:Nygatan 25, Umeå
E-mail: umea@arbetsformedlingen.se
Öppetider: 08-18 måndag till fredag

Arbetsförmedlingen har just nu 293 lediga tjänster i Umeå sökbara via Platsbanken.

Sökmotorer för jobb i Umeå

Metrojobb Umeå - Via gratistidningen Metro hittar du 39 platsannonser i Umeå.

Monster.se - I Umeå har Monster.se som är en jobbportal på nätet hela 93 lediga tjänster registrerade just nu.

CareerJet Umeå - Sökmotor som samlar in alla platsannonser i Umeå-området och presenterar dessa på sin egen sida. Upgger sig just nu ha 767 jobb i Umeå.


Stora arbetsgivare i Umeå

Umeå kommun - Lediga tjänster
Med 10 000 anställda är Umeå Kommun den största arbetsgivaren i Umeå. Varje år behöver kommunen anställa hundratals nya medarbetare för att täcka pensionsavgångar och anställda som går till andra arbetsgivare. Vanligt förekommande tjänster hos kommunen är lärare, sjuksköterskor, undersköterskor, förskolelärare, pedagoger. Totalt i kommunen finns kring 100 olika yrken, anställningar som behövs för att kunna driva en kommun. Lediga tjänster publiceras löpande på kommunens hemsida. Bemanningsföretag Umeå

I Umeå, med en stor ung befolkning, är det vanligt att framförallt unga och personer utan större yrkeserfarenhet får sitt första arbete via bemanningsföretagen. Vår sammarbetspartner - Bemanningsföretag - har information om 10 av Sveriges största bemanningsföretag som även har kontor i Umeå och aktivt söker ny personal att anställa för kortare eller längre uppdrag i Umeå.